Finns det strategier till att öka vinstchanser på bingo?

No Comments

bingospel

Det är många som har börjat få upp ögonen för att spela genom ett klassiskt parti av Bingo. Även om det länge ansetts tillhöra den äldre generationen så är det många som börjat gå till olika bingohallar för att uppleva ett mer lugnt och lågintensivt sätt att spela.

Att spela på bingo är något som man kan göra på flera olika sätt. Den traditionella bilden för många är nog att sitta i en sal eller framför TV:n och pricka i siffrorna på ett papper. Men för de spelare som vill ge sig ut och spela för pengar eller resor så har chansen aldrig varit större att även hitta online casinon med bingospel. Men vad många inte har insett att bingo inte bara ett spel som bara håller sig till den med mest tur, utan man kan faktiskt öka sin chansa till att vinna, beroende på vad det är för typ av bingospel. I denna artikeln så ska vi försöka ge er tips på hur man kan gå till väga för att öka sina chanser för att vinna, men ta i beaktning att dessa sätten inte är helt testade.

Förbered dig innan du sätter igång

Även om detta inte kanske anses som en strategi så är det många som ofta kommer in sent till ett parti bingo. Men om du kommer tidigt så kan du skaffa de brickor och nummer du själv vill ha, möta upp vänner som du ska spela med, hitta ett bra bord och ladda upp med dryck och snacks. Det finns även de personerna som har med sig en lyckoamulett som måste ligga på ett visst sätt innan spelet kan börja. Men om du inte gör detta utan kommer in som hastigast precis när första numret ropas upp så kommer du uppleva att det är stressigt att hänga med innan du blivit helt bekväm.

Bingospel med bollar

När det kommer till strategier så finns det olika typer av bingo. Det mest traditionsenliga spelet sker med bollar som åker runt i en form av bur innan de dras ut en efter en. Detta gör att du har möjligheten att försöka räkna numren som kommer upp, vilket i sin tur leder till att du kan fastställa möjligheten för att just ditt nummer kommer upp härnäst. Även om detta tips kräver väldigt kunskaper och koncentration av dig så finns det personer som ökat sina vinstchanser med över 10 procentenheter.

Det finns även en teori som är byggd på att man ska ta nummer som är närmast medianen, beroende på vilken längd av bingo du spelar. Om ett kort spel innehåller 99 nummer så ska du, enligt denna teorin, satsa på att ta nummer som är närmare 1 och 99 medan om det är ett långt spel så ska du satsa på nummer som är närmare medianen 45.

Bingospel utan bollar

Denna typen av bingo är inte så välspelad som den tidigare nämnda, men det har fått sig ett uppsving de senaste åren. Detta bingospelet innebär att istället för att bestämma dina egna nummer så köper du en färdig bricka och låter turen bestämma. Men det finns teorier som säger sig öka dina vinstchanser och en av dem är att köpa flertalet brickor innan starten. Säg att 20 personer spelar på detta bingospelet och alla har varsin bricka så har du, om du också bara har en, en vinstchans på 5% men om du köper flertalet brickor så ökar din chans att vinna, i teorin.

Det finns även en teori som menar att du ska vara uppmärksam på hur många spelare det är involverat i partiet du ska spela. I teorin så har du större chans att vinna om det endast är ett fåtal spelare, men vissa bingohallar har ett spelsystem som utgår från att desto större andel brickor det är i spel, ju större vinstpott får du.

Ta emot tips från rutinerade bingospelare

Även om alla dessa strategier inte är helt testade så finns det belägg för att de ska fungera. Men om du verkligen vill hitta smarta strategier, eller utforma en egen, så ska du försöka hitta rutinerade bingospelare som samlat på sig erfarenhet. Det är inte alltid de vill lämna bort sina tips, men frågan är alltid fri.

Categories: Bingo strategi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *